Home » , , » Șei în flăcări - Blazing Saddles (1974)

Șei în flăcări - Blazing Saddles (1974)

După ce șeriful din Ridge Rock, un orășel de frontieră, este asasinat, Bart (Cleavon Little), un muncitor de la căile ferate care avea obiceiul de a intra în bucluc, dar și abilitatea de a scăpa cu bine în cele din urmă, devine primul șerif de culoare. Cel care îl numește în funcție este maleficul Hedley Lamarr (Harvey Korman), care, în acest fel, vrea să îi pună pe fugă pe localnici. De fapt, el urmărește ca anarhia să pună stăpânire pe orășel, iar după ce ultimul om va pleca de aici, să vândă întregul pământ celor de la căile ferate. Cu toate acestea, povestea se complică, deoarece naivul Bart își dă seama de situație și are de gând să îi dejoace planul și să salveze Ridge Rock de la distrugere.
loading...
Deși nu fusese deloc bine-primit aici, Bart reușește să le câștige în cele din urmă încrederea localnicilor, care i se alătură în încercarea de a salva orașul. Director: Mel Brooks Writers: Mel Brooks, Norman Steinberg Stars: Cleavon Little, Gene Wilder, Slim Pickens Comedy, Western
Trailer
CloudVideo.tv - Free video hosting
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "Blazing Saddles (1974)" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD