Home » , » Die Söhne der großen Bärin (1966)

Die Söhne der großen Bärin (1966)

Deși indienii au fost asigurați pe terenurile lor adiacente Black Hills prin contract, albii vor să le exploreze. Între timp, aurul a fost descoperit acolo și colonelul lipsit de scrupule, Red Fox, cere Mattotaupa, șef al Clanului Urșilor aparținând tribului Dakota, să-i dezvăluie locația unei peșteri cu depozite de aur. Mattotaupa refuză și este înjunghiat până la moarte de Red Fox în prezența fiului său Tokei-ihto. Locotenentul Roach il cheama pe Tokei-ihto la Fort Smith pentru a negocia.
loading...
Fiul șefului ucis suspectează că albii planifică o ambuscadă, o frică confirmată atunci când se întâlnește cu Red Fox acolo. Tokei-ihto refuză să se mute la o rezervă într-o zonă infertilă cu tribul său și este încarcerat. Când indienii Dakota au fost învinși și reinstalați, el este eliberat. Tokei-ihto află despre uciderea șefului senior Tashunka-witko. Tokei-ihto vrea acum să își îndeplinească moștenirea, scăpând de subgrupul tribului său în zonele fertile dincolo de Missouri din Canada. În timp ce membrii Clanului Bears trec granița, Tokei-ihto întâlnește pe Red Fox, ucigașul tatălui său. Director: Josef Mach Writers: Liselotte Welskopf-Henrich , Liselotte Welskopf-Henrich Stars: Gojko Mitic, Jirí Vrstála, Rolf Römer
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
Daca v-a placut, distribuiti filmul " Die Söhne der großen Bärin " si prietenilor dvs, pentru ca noi sa putem a va oferi servicii mai bune în continuare! Apreciem cu adevarat ajutorul dvs., Va multumim foarte mult pentru ajutorul dvs.!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD