Home » , » Hombre (1967) Film online subtitrat

Hombre (1967) Film online subtitrat

„Hombre are un cinic simt al umorului, el constituie o sustinuta provocare la adresa mitului vestului. Si totusi filmul nu arata ca un anti-western. Trecerea in revista a situatiilor filmului starneste un oftat: eroul este un om alb crescut de apasi, actiunea are loc in principal intr-o diligenta unde se afla tipurile de personaje pe care le stim de 30 de ani. Cu toate acestea Hombre nu poate fi numit un alt western de opereta.
loading...
De fapt principala vina pe care i-a adus-o critica a fost pretiozitatea si faptul ca se axeaza pe un subiect care nu se potriveste cu Vestul de odinioara: prejudecatile rasiale. Dar, in Hombre problema rasiala e importanta numai pentru ca pune o problema mai generala - nonsensul integrarii intr-o societate corupta - si pentru ca face din personajul lui Paul Newman o variatiune remarcabila pe tema eroului solitar.” - Stephen Faber - 1967 (Film Quarterly) Director: Martin Ritt Writers: Irving Ravetch, Harriet Frank Jr. Stars: Paul Newman, Fredric March, Richard Boone
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
Daca v-a placut, distribuiti filmul " Hombre " si prietenilor dvs, pentru ca noi să putem îmbunătăți serviciile noastre pentru a vă oferi servicii mai bune în continuare! Apreciem cu adevărat ajutorul dvs., Vă mulțumim foarte mult pentru ajutorul dvs.!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD