Home » , , , , » Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)

Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)

A treia parte a trilogiei se concentrează pe June și Romulus, care vor avea un copil. Mititelul amână planurile familiei de a se muta înapoi în Transilvania. Lucrurile se complică și mai mult când Traian, unul dintre frații Brad pornit în căutare de apă pe pământul său, descoperă țiței. Cei trei frați ar putea deveni bogați, dar visul unei vieți îndestulate este de ajuns ca ei să rămână în Statele Unite? Proiecție-maraton cu cele trei filme din trilogie!
loading...
"Ilarion Ciobanu a aflat tot despre bacele Traian așa încât el este abia acum, cu farmec și o candoare inegalabilă, acel bace puritan, blând, promițător de pălmi pe care din când în când le mai și traje, încrezător în lume și bănuitor pe viață, care viață nu poate fi închipuită astfel decât înapoi la Poplaca." Director: Dan Pita Writers: Francisc Munteanu, Titus Popovici Stars: Ilarion Ciobanu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Mircea Diaconu
ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
Daca v-a placut, distribuiti filmul " Pruncul, petrolul si Ardelenii " si prietenilor dvs, pentru ca noi sa putem a va oferi servicii mai bune în continuare! Apreciem cu adevarat ajutorul dvs., Va multumim foarte mult pentru ajutorul dvs.!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD