Home » , , , » Mă numesc Nimeni - My Name Is Nobody (1973)

Mă numesc Nimeni - My Name Is Nobody (1973)

Jack Beauregard (Henry Fonda) este un pistolar trecut de anii tinereţii care doreşte să se retragă paşnic în Europa. La început, trei pistolari încearcă să-l atace prin surprindere la o frizerie, însă el îi elimină rapid, iar băiatul frizerului îşi întreabă tatăl dacă există în lume cineva mai rapid decât Jack, iar tatăl său îi spune că nu există pistolar mai rapid. Beauregard îşi continuă drumul şi ajunge la o veche mină de aur unde găseşte o cunoştinţă de-a lui ce a fost împuşcată de o gaşcă.
loading...
La un popas, unui vagabond (Terence Hill) i se cere din partea a trei bărbaţi să ducă un pachet cuiva care se dovedeşte a fi Beauregard. Vagabondul îl impresionează pe Beauregard cu cunoştinţele sale despre recordul pe care-l are Beauregard şi apoi aruncă pachetul afară. În interiorul pachetului se afla o bombă care ar fi trebuit să-l ucidă pe Beauregard, însă explodează în afara popasului. Vagabondul se prezintă ca fiind „Nimeni”.
Trailer
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "My Name Is Nobody" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD