Home » , , , » Cele trei zile ale condorului - Three Days of the Condor (1975)

Cele trei zile ale condorului - Three Days of the Condor (1975)

Joe Turner (Robert Redford) este un analist CIA cu nume de cod „Condor”. El lucrează într-un birou clandestin în New York care serveşte drept „Societatea Americană Literară Istorică”. Sarcina lui Turner este aceea de-a citi cărţi, reviste şi ziare din lumea întreagă, căutând sensuri ascunse în ele şi idei noi. Ca parte a îndatoririlor sale, Turner întocmeşte un raport pentru CIA referitor la un roman thriller în care subliniază unele elemente ciudate din poveste şi despre limbile neobişnuite în care a fost tradus.
loading...
În ziua în care Turner aşteaptă răspuns cu privire la raportul său, sediul din care el lipseşte pentru puţin timp este ţinta unor bărbaţi înarmaţi care pătrund şi ucid şase persoane care se aflau în interior. Când se întoarce şi vede masacrul, Turner se sperie şi sună la sediul CIA din World Trade Center şi primeşte instrucţiuni de acolo să se întâlnească cu superiorul său care-l va conduce spre un loc sigur. Însă totul se dovedeşte a fi o capcană pentru că Turner devine ţinta celui care trebuia să-i asigure integritatea fizică. Director: Sydney Pollack Writers: James Grady, Lorenzo Semple Jr. Stars: Robert Redford, Faye Dunaway, Cliff Robertson
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "Three Days of the Condor" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD