Home » , , , , » General vânator de vrajitoare - Witchfinder General (1968)

General vânator de vrajitoare - Witchfinder General (1968)

În anul 1645, în timpul Razboiului Civil Englez, Matthew Hopkins (Vincent Price), un oportunist si vânator de vrajitoare, profita de haosul social pentru a impune un regim al terorii în Estul Angliei. Hopkins si asistentul lui, John Stearne (Robert Russell), viziteaza sat dupa sat pentru a tortura cu brutalitate presupusele vrajitoare sa recunoasca practicarea magiei negre. Ei solicita anumite taxe de la localnici pentru serviciile pe care le presteaza. Richard Marshall (Ian Ogilvy) este un tânar parlamentar.
loading...
Acesta, dupa ce a supravietuit unei altercatii si a ucis primul sau soldat inamic, salvând în acelasi timp viata Capitanului sau, el se duce la Brandeston, Suffolk, pentru a-si vizita amanta, Sara (Hilary Dwyer). Sara este nepoata preotului satului, John Lowes (Rupert Davies). Lowes îi ofera permisiunea de-a se casatori cu Sara, însa îi spune lui Marshall ca sunt probleme în sat si doreste ca Sara sa plece cât mai departe înainte ca lucrurile sa degenereze. Acesta o întreaba pe Sara de ce este tatal ei atât de speriat. Director: Michael Reeves Writers: Tom Baker , Michael Reeves Stars: Vincent Price, Ian Ogilvy, Rupert Davies
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "Witchfinder General" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD