Home » , , , , » Diligența - Stagecoach (1939)

Diligența - Stagecoach (1939)

O simplă diligenţă, transportînd diverşi marginali ai societăţii (un doctor beţiv, o prostituată, un comerciant de alcool, un bancher falit ce a binevoit să o şteargă cu banii clienţilor, un jucător de cărţi, o femeie cu un secret şi Ringo Kid, un pistolar acuzat de crimă), constituie vehiculul pe care aceştia îl folosesc pentru a se îndrepta spre diverse puncte-ţintă, încercînd totodată să evite atacurile apaşilor lui Geronimo şi, pe drum, să se regăsească între ei.
loading...
Relaţiile dintre ocupanţii diligenţei şi cei doi conducători ai ei, ca şi cele din chiar sînul grupului, nu sînt cele mai bune, dar, odată cu creşterea ameninţării din partea apaşilor şi implicit a presiunii, lucrurile încep încet-încet să se schimbe.. Director: John Ford Writers: Ernest Haycox , Dudley Nichols Stars: John Wayne, Claire Trevor, Andy Devine
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "Stagecoach (1939)" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD