Home » , , , » Ferma din Arizona - The Big Country (1958)

Ferma din Arizona - The Big Country (1958)

Capitanul Jame McKay vine în Arizona pentru a se casatori cu logodnica sa Pat Terrill o fata rasfatata si egoista controlata de tatal ei maiorul Henry Terrill. Maiorul era implicat într-un razboi nemilos si dur cu clanul condus de Rufus Hannassey pentru un teren foarte valoros pentru ca pe el curgea râul din care se adapau vitele ambelor parti în conflict si fiecare parte vroia suprematia. Terenul în cauza era detinut de Julie Maragon o femeie frumoasa si tânara, fina si amabila care se asemana foarte mult la fire si comportament cu McKay spre deosebire de nabadaioasa si rasfatata Pat de care era atras administratorul fermei, un barbat puternic si cam navalnic care nu-l simpatiza deloc pe McKay.
loading...
Cu discretie, modestie si calm, însusiri care-l caracterizau, McKay reuseste pâna la urma sa îndrepte toate lucrurile pe fagasul lor normal. Director: William Wyler Writers: James R. Webb , Sy Bartlett Stars: Gregory Peck, Jean Simmons, Carroll Baker
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "The Big Country (1958)" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD