Home » , , , , » Drumul Dragonului - Way of the Dragon (1972)

Drumul Dragonului - Way of the Dragon (1972)

Chen Ching-hua si unchiul ei Wang au parte de niste probleme cu restaurantul lor din cauza unui mafiot care vrea sa le preia proprietatea. În momentul în care Chen refuza sa vânda, mafiotul îsi trimite oamenii sa îi sperie pe clienti. Apelând la un unchi din Hong Kong, Chen primeste ajutor sub forma lui Tang Lung (Bruce Lee), un specialist în arte martiale. Dezamagita, Chen întreaba cum va putea el s-o ajute, însa Tang o asigura ca este foarte capabil sa se ocupe de problema.
loading...
La restaurant, Tang afla ca personalul a început sa învete karate, spre nemultumirea lui Queen, o angajata care este mai atrasa de artele martiale chinezesti. Tang îi spune lui Queen ca ar trebui sa fie deschisi oricaror posibilitati si sa preia orice miscari din alte stiluri de lupta pentru a le adapta la propriul stil. Nu trece mult pâna ce gangsterii îsi fac din nou aparitia la restaurant si alunga clientii în timp ce Tang se afla la baie. Director: Bruce Lee Writer: Bruce Lee Stars: Bruce Lee, Chuck Norris, Nora Miao
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "Way of the Dragon" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD