Home » , , , » Valea făgăduinţei - The Last Valley (1971)

Valea făgăduinţei - The Last Valley (1971)

„Căpitanul” (Michael Caine) conduce o bandă de mercenari care luptă în războaiele celor care plătesc mai bine, indiferent de religie sau alte motive. Soldaţii lui fac prăpăd pe unde trec, iar în urma lor rămân doar cadavre, femei violate şi case jefuite. Vogel (Omar Sharif) este un fost profesor care încearcă să supravieţuiască măcelului civililor care se petrece prin toate regiunile din Germania. Vogel fuge de soldaţii Căpitanului şi în cele din urmă ajunge într-o vale idilică neatinsă de război.
loading...
Căpitanul şi un mic grup de soldaţi nu sunt deloc departe de această vale şi, prins acolo, Vogel îl convinge pe acesta să nu strice această vale frumoasă şi să conserve satul şi pentru propriul lor beneficiu deoarece restul zonelor rurale din ţară sunt greu încercate de foamete şi devastare. Vogel îi spune Căpitanului că aceasta este cea mai bună soluţie pentru toată lumea, iar acesta din urmă hotărăşte să rămână cu oamenii lui acolo pentru a trece peste iarnă. Director: James Clavell Writers: James Clavell, J.B. Pick Stars: Michael Caine, Omar Sharif, Florinda Bolkan
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "The Last Valley" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD