Home » , , , , » Împușcătura - Blow-up (1966)

Împușcătura - Blow-up (1966)

Evenimentele filmului trec în revistă o zi din viaţa luxoasă a unui fotograf de modă pe nume Thomas (David Hemmings) ce este inspirată din viaţa unui fotograf londonez real pe nume David Bailey. După ce a petrecut noaptea într-o casă comună unde a făcut poze pe care intenţionează să le publice într-o carte cu poze de artă, Thomas a întârziat la o şedinţă foto cu Veruschka pe care o avea programată la studioul său, iar această întârziere îl face să întârzie şi la alte şedinţe cu alte fotomodele din acea dimineaţă.
loading...
În cele din urmă, el ajunge să se plictisească şi pleacă, lăsând modelele şi personalul de producţie cu ochii în soare. Pe când pleacă din studio, două fete adolescente care speră să îşi facă un nume important în domeniul modei (Jane Birkin şi Gillian Hills) îl abordează şi vor să stea de vorbă cu el, însă acesta nu are vreme pentru ele şi pleacă pentru a se duce la un magazin de antichităţi. Director: Michelangelo Antonioni Writers: Michelangelo Antonioni, Julio Cortázar Stars: David Hemmings, Vanessa Redgrave, Sarah Miles
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD