Home » , , , » Războiul secret al lui Harry Frigg - The Secret War of Harry Frigg (1968)

Războiul secret al lui Harry Frigg - The Secret War of Harry Frigg (1968)

Câtiva generali de brigada (americani, britanici si francezi) sunt luati prizonieri pe neasteptate de catre italieni în timp ce se certau pe seama unor tactici militare într-o sauna – lucru care devine un dezastru în materie de relatii publice. Ei sunt tinuti într-o vila italiana transformata într-o închisoare de top de catre colonelul italian Ferrucci. Fiind toti de acelasi grad, niciunul nu poate sa comande si sunt nevoiti sa conceapa un plan de evadare care esueaza lamentabil.
loading...
Cei de la sediu concep la rândul lor un plan de-ai elibera pe acestia trimitându-l acolo pe Harry Frigg (Paul Newman). Frigg este un soldat din armata americana care s-a fofilat mereu din a-si îndeplini îndatoririle militare. Începator fiind, lui i se promite o avansare în grad de sergent daca reuseste sa îi elibereze pe generalii tinuti prizonieri. Acceptând misiunea, Frigg este avansat maior general pentru a putea sa fie mai mare în grad decât cei pe care urmeaza sa-i elibereze si ca acestia sa i se supuna. Director: Jack Smight Writers: Peter Stone, Frank Tarloff Stars: Paul Newman, Sylva Koscina, Andrew Duggan
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "The Secret War of Harry Frigg" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD