Home » , , , , » Pistolarul - The Shootist (1976)

Pistolarul - The Shootist (1976)

J.B. Books este de multa vreme considerat o legenda a vestului. Desi batran si bolnav, el decide sa porneasca intr-o noua aventura. Cunoscutul justitiar e decis sa faca din nou dreptate. Chiar daca medicul lui, Hostetler, il anunta ca are cancer si ca zilele ii sunt numarate, Books isi doreste sa moara la datorie, intr-un duel. In cele doua luni pe care le mai are de trait, el isi regleaza conturile cu dusmanii lui mai vechi, incluzandu-i pe cartoforul Pulford si seriful Thibido.
loading...
Mai mult, el isi face prieteni noi, in persoana unei vaduve capoase si a fiului ei, care-l considera pe John un erou. Decaderea lui John e dublata de declinul Vestului Salbatic, situatie sugerata de numarul tot mai mare de automobile care apar la acea vreme pe strazile oraselor americane. Director: Don Siegel Writers: Glendon Swarthout , Miles Hood Swarthout Stars: John Wayne, Lauren Bacall, Ron Howard
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
SAU
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "The Shootist (1976)" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD