Home » , , , » Război pe Mare - In Harm’s Way (1965)

Război pe Mare - In Harm’s Way (1965)

Capitanul marinei americane Rockwell “Rock” Torrey (John Wayne) este baiatul divortat al unui ofiter de cariera. Absolvent al academiei militare si ofiter de cariera la rândul sau, Torrey este îndepartat de la centrul de comanda al navei sale dupa ce a abandonat nava care a fost torpilata de un submarin japonez dupa atacul de la Pearl Harbor. Ofiterul executiv al lui Torrey, Comandantul Paul Eddington (Kirk Douglas), se afla într-o criza personala si a devenit centrul barfelor din cauza numeroaselor escapade în alcool si a infidelitatii sotiei sale.
loading...
Dupa mai multe luni de munca la birou în Hawaii si recuperare în urma unui brat rupt survenit în atac, Torrey începe o relatie de dragoste cu o femeie divortata pe nume Maggie Haynes (Patricia Neal), o locotenenta din trupele marine care îi spune ca baiatul ei, Jeremiah (Brandon De Wilde), este acum în plin serviciu militar. O vizita a lui Torrey la Jeremiah îl duce pe acesta pe o insula din Sudul Pacificului cu nume de cod „Skyhook” ce se afla sub comanda stricta a Vice-Amiralului B.T. Broderick (Dana Andrews). Director: Otto Preminger Writers: Wendell Mayes , James Bassett Stars: John Wayne, Kirk Douglas, Patricia Neal
Trailer
ALEGE UNUL DINTRE LINK-URILE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
Trimiteti acest link video prietenilor dvs. Distribuiti "In Harm’s Way" pentru a sprijini site-ul nostru. Va dorim sa petreceti mult timp pe site-ul nostru si sa va bucurati de vizionare ! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...

Cele mai vizionate filme

Make money with cloudvideo.tv

CloudVideo.tv - Free video hosting

Reclama

 
Copyright © 2015 Clasic-HD
Distributed By ClasicHD